«Kundene er vår øverste sjef»- Rema 1000 

Oppmerksomheten rundt Rema 1000 har i den siste tiden flydd til værs. I slutten av 2016 begynte Rema 1000 å kaste ut flere forskjellige ulike typer mat og hygieneartikler fra butikkhyllene. Kort tid etter kom den nye appen til Rema 1000: «Æ». Oppmerksomheten rundt Rema 1000 syns kundene har tatt for mye tid og ressurser.

På Rema 1000 sine nettsider står det, «kunden er vår øverste sjef». Butikken har valgt å kaste ut flere varer fra butikkhyllene. Det er fordi de heller vil inngå langvarige og eksklusive avtaler, og med færre leverandører. Dermed har flere kunder valgt å «boikotte» Rema 1000. Kort tid etter kom «Æ». Appen til rema 1000 skal gi deg 10% på de 10 varene du handler mest.

«Truer norske arbeidsplasser»

Tidligere trofast kunde på 40, har boikottet Rema 1000. «Det truer norske arbeidsplasser», mener han. Begrunnelsen er at den nye innkjøpsstrategien truer flere norske arbeidsplasser hos norske vareprodusenter. Det vil føre til dårligere vareutvalg. Det siste punktet går igjen hos mange nordmenn. Flere synes at vareutvalget var dårlig fra før av, og nå enda dårligere.

Sikkerhetsbrudd

Det er over 800 000 som har lastet ned «Æ». For få dager siden ble det kjent at brukere av «Æ», har opplevd sikkerhetsbrudd. Flere kvitteringer, deler av kontonummere og personnummere har vært synlig for alle. Dette har datatilsynet bekreftet. Mannen vi har vært i kontakt med reagerer med at han synes dette er sjokkerende og slurvete gjort. Rema 1000 beklager sterkt at personopplysninger har blitt tilgjengelig for tilfeldige mennesker. Butikken kjemper også for tiden daglig for å vinne tilbake alle kundene som dem har mistet. Det er ingen hemmelighet at dem har mistet kunder. Kundene selv synes at alt styret rundt Rema 1000 har vært unødvendig og tatt mye oppmerksomhet i meiene.

Kommentarer

kommentarer

Forfatter: Henriette Østvik

Del denne artikkelen på
Start chat
1
Hei! Takk for at du besøker oss! Trykk på knappen under for å starte en chat.

Start chat