Hva er Acne produkter laget av?For en liten stund siden gikk det rykter ut på nettet at Acne produkter er laget av angorapels, men er dette sant? Vi har undersøkt på nettet å sett om det faktisk er sant. På bloggen til Barbie postet henne ut en video som PETA hadde produsert. I denne videoen vises det at angorakaniner blir nappet av pelsen i mens de skriker og huler. Når man ser denne videoen blir man helt lamslått av synet! De fleste får dette spørsmålet i hodet med en gang de ser videoen «Kan dette være sant?». Link: http://barbie.blogg.no/1385041813_derfor_br_du_ikke_kjp.html. Nå skal vi gi deg svaret. I for eksempel Barbie sin blogg leste vi kommentarene og de fleste skrev at skjerfet de hadde kjøpt der var laget av 100% lamme ull, men er dette sant eller bare noe de finner på som en unnskyldning? Det er faktisk ingen som vet om dette er sant eller om det er usant. De fleste fabrikken som napper kaniner for pels ligger i Kina. Mange syns at det er bedre å undersøke før man sier noe om det eller lager videoer. De fleste sånne typer videoer er blitt satt sammen av mange forskjellige mishandlings videoer som har ligget ut på nettet en del stund. Så det er ikke sikkert at denne videoen er sann. Sofie Kvelland som er en blogger utforsket dette litt dypere og her er svaret hun fikk av Acne. Link: http://ssbk.blogg.no/1385141191_oppflging_av_innlegge.html

I svaret hun fikk virker det som om Acne bryr seg om hvordan produktene deres blir laget, men samtidig så er dette ikke så rart for de mister kunder om de ikke bryr seg. Så vi vet i det minste at alle angora produkter er blitt fjernet, så du får ikke kjøpt det lenger. Vi «spurte» nettsiden  http://www.whatdoestheinternetthink.net/ om Acne. Her er svaret vi fikk: 

Så det vil si at etter at denne videoen ble lagt ut har Acne blitt mer upopulært blant folk. Det er ikke så mange som er villige til å betale masse penger for Acne lenger, men noen dager før ville ungdom gjøre hva som helst bare foreldrene kjøper det til dem. Vi fant dessverre ikke ut om dette er sant eller ikke, men kan hende svaret dukker opp med tiden.

 

 Innholdet i denne artikkelen ble automatisk flagget av Fetskolene.net. Vixon Systems tar ikke ansvar for ytringer som kommer frem i denne artikkelen.

 

Kommentarer

kommentarer

Forfatter: Juliana

Del denne artikkelen på
Start chat
1
Hei! Takk for at du besøker oss! Trykk på knappen under for å starte en chat.

Start chat