10 TING DU KAN GJØRE I JULA!Julen nærmer seg med stormskritt, og med det, den vanlige kjedelige perioden som leder opp til, eller etter jul. Det er veldig fort å kjede seg! Heldigvis har vi noen nyttige tips for å ikke kjede seg i jula!

1: Ring en venn! Første tips er lett men bra! Ring noen, hvem som helst! Snakk med hverandre, dra ut noe sted eller bare ha det gøy! Ingenting er morsommere enn å gjøre noe med en venn!

2: Gå på ski! Dra opp ut og gå på ski! Om du drar til en bakke for slalåmski, eller en flate for langrenn, å gå på ski er en av de morsomste norske aktivitetene man kan gjøre! Vekk det norske blodet i deg!

3: Pynt! Det er veldig morsomt å se resultatet av en god dags arbeid! Vask over gulvet, legg ut nisser og pynt opp treet! Du vil elske følelsen av et ferdigpyntet hus!

4: Gå ut å handle julegaver og pakk dem inn! Sett stemningen med masse pakker rundt på gulvet og hvil vitende om at du har gjort klar til jula tidlig!

5: Vær med familien! Hygg deg med familien som oppdrog deg til den nydelige personen du er i dag! La dem vite at du bryr deg, og mest sannsynlig, vil de la deg vite hvor mye de bryr seg også.

Om du ikke blir inspirert nok av dette, kan du fortsatt se på tv eller lese bok. Håper dette har gitt deg litt å jobbe med neste gang noen sier «hva skal vi gjøre?» I juletida!

Forfatter: Marius Wallin Hagberg

Nein schweinhundt

Del denne artikkelen på
Start chat
1
Hei! Takk for at du besøker oss! Trykk på knappen under for å starte en chat.

Start chat