Ungdommes topp 10 ønsker til JulTiden går og julaften nærmer seg med stormskritt. Jeg skal prøve å finne ut hva ungdom ønsker seg til jul og hvorfor.
Hva går av med seieren?

På førsteplassen har vi det vanlige ønske, penger. Hvorfor dette er så populært er på grunn av friheten, man kan kjøpe hva man vil isteden for at man må ønske seg en spesefike ting. Man kan også velge å spare, og hvis du ikke vet helt hva du øsker deg er penger en lur ting.

Andreplassen er heller ikke overraskende, det kjente og nye apple-produktet Iphone 5s. Denne nye telefonen appellerer ungdommer uansett interesse. Dette er et fint produkt, og en fin julegave.

Den kjære tredjeplassen var heller ikke så overraskende, for det er nemlig mange elever som har ønsket seg en ny PC til jul. Det er et nyttig ønske og kan brukes også til skole.

På fjerdeplass er det et ønske for de som liker å slappe av. En stressless er nemlig det fjerde ønske til ungdommen idag. Overraskende og komfortabelt.

Nummer fem er den nye maskinen som skal holde ungdommene inne en time ekstra. Den nye spillkonsollen til Sony Playstation 4 kommer med på femteplassen. Denne gaven er det stor omtale om og en dyr gave. Men hva gjør man ikke for barna.

Sjetteplassen er en litt mere sporty og billigere gave, nemlig fotballsko. Det var mange ungdommer som ønsket seg fotballsko på tross at det er vinter. Absolutt en fin gave å gi.

På sjuendeplass er også et fint Apple- produkt. En Ipad kommer med som nummer sju på listen. En funsjonell og brukbar gave.

Åttendeplass er ikke akkurat det mest typiske ungdom ønske, men det er tydeligvis noen som liker det. Bøker kommer nemlig opp på åttendeplass så det er bare å finne en favoritt og handle i vei.

Niende er noe man får stor bruk for nå rundt jul. En vinterjakke er ungdommens niende ønske til jul. En brukbar og lengevarene gave.

Så kommer sisteplassen, kamera kommer på sisteplass i denne testen. Men det er absolutt en fin gave og gi, og den kan gi mye glede.

last ned

Forfatter: Markus

Del denne artikkelen på
Start chat
1
Hei! Takk for at du besøker oss! Trykk på knappen under for å starte en chat.

Start chat