10 ting jenter liker at gutter gjør!Det er ikke alltid like lett for gutter å vite hva man skal gjøre hvis man liker ei jente. Flere er veldig usikre, og tør ikke å være seg selv. De vet heller ikke hva jenta liker, og hva hun ikke liker. Dette varierer selvfølgelig fra jente til jente, men her er noen tips som de fleste jenter liker.

1: De fleste jenter liker å bli kalt for vakker, herlig, nydelig, fantastisk og fin, isteden for deilig/sexy. Jenter er utrolig glad i å få ordentlige komplimenter som dere vet at vi egentlig setter større pris på, enn vi viser. Vi kan aldri få nok komplimenter, så det er bare å kjøre på! Vi føler oss ikke spesielle hvis vi aldri får noen komplimenter. Det er mye bedre at dere gir oss et kompliment litt oftere enn 2 ganger i måneden.

2: Vi jenter setter veldig pris på når gutter legger merke til små ting ved oss. For eksempel hvis jenta har klipt seg eller har på seg nye klær. Hvis dere legger merke til det viser det bare at dere følger godt med på jenta, og det elsker vi!

3:  Det er mange gutter som ikke tør å snakke til jenter, men det er noe vi jenter hater! Det er mye bedre å snakke masse og si noe dumt, enn å skape kleine stillheter. Kleine stillheter er virkelig det verste som kan oppstå, så – SNAKK!

4: Noe av det VERSTE vi jenter vet om er når gutter ikke tør å vise følelser i virkeligheten. Vi hater når guttene bare tør å vise følelser via KIK, Facebook, meldinger eller Snapchat. Alle kan fortelle til ei jente at han har følelser for henne via sosiale medier, men det er de som faktisk har følelser som tar det via telefon eller faktisk snakker med henne face 2 face. Vi elsker også at gutter tør å ta oss med bort til kompisene sine og tør å vise følelser, mens han er med de. Det viser bare at han er stolt over kjæresten sin. En ting vi virkelig hater er når en gutt forandrer seg fra han er med jenta til han er med kompisene. Vær så snill gutter… Vær dere selv, uansett situasjon!

5: De fleste jenter elsker at gutter leker med håret  vårt, tuller med oss, passer på oss og bryr seg om  oss. Vi jenter liker å føle oss trygge, så gjør alt  dere kan for å få oss til å føle oss spesielle. Dere  må huske at det gjør ingenting om dere gir oss en  ekstra klem i ny og ned, eller står og holder rundt  oss. Det er bare koselig hvis dere gjør dette.

6: En ting som er viktig å påpeke – Alle jenter  elsker at guttene er stolte over kjæresten sin, og  at han virkelig tør å vise følelser. Det beste vi vet er at dere tør å vise alle at vi er jenta deres! Aldri vær flau over kjæresten din, uansett hva.

7: Vi jenter ser ikke bare på utseendet til gutten. Vi tenker faktisk på personligheten også. Ingen jenter vil ha en gutt med dårlig personlighet og bra utseendet. Så dere trenger ikke å tøffe dere for å få oss til å like dere. Vi foretrekker en gutt som er seg selv fremfor en som prøver å være en han ikke er. Så slutt og vær en «tøffing». Det skaffer deg kanskje en kjæreste, men det vil aldri vare lenger enn maks et par måneder. Så vær heller dere selv. Da kan vi garantere dere at dere får en større sjanse hos jenta dere liker. Og hvis dere ikke får en sjanse hos denne jenta, så vil dere garantert finne en som liker deg for den du er, i stedet for at du må gå rundt å være en »falsk» person hele tiden.  Og husk: ALLE ER PERFEKTE PÅ HVER SIN MÅTE!

8: Det har blitt sagt at jenter elsker gutter som er flinke med barn, har en fin klesstil, ikke er late og kan lage mat, og det er sant!

9: Når jenter er sure, betyr det ikke alltid at det er på grunn av mensen. Det kan være en hvilken som helst annen grunn. Så dere gutter burde slutte med å si den »morsomme» standardkommentaren deres: »Har du mensen eller?». Det er utrolig irriterende og da kan vi garantere dere at jenta bare blir enda surere. Så hvis dere vil slippe unna et blått øye, bør dere spare dere for denne kommentaren.

10: At en gutt gidder å være med jentene på typiske jenteting er helt fantastisk! Hvis du blir med henne på shopping eller på en kosekveld med alle venninnene hennes, blir hun kjempeglad! Hun setter stor pris på det, og det kan jo hende du synes det er gøy.

 

Skrevet av Emilie Damlien Haraldsen, Inger Sofie Skaarer og Andrea Rosendal Pettersen

Forfatter: Emilie Haraldsen

Del denne artikkelen på
Start chat
1
Hei! Takk for at du besøker oss! Trykk på knappen under for å starte en chat.

Start chat