What does the FOX say?Ylvis med hiten på youtube, som nå har over 94.000.000 treff. Her får du vite mer om The Fox og Ylvis.

 

Den nyeste hiten blant oss unge og internett nå er den nye sangen som kom på Tv, på «I kveld med Ylvis» tok internettet med storm, med utrolige 94 582 720 treff på YouTube. Den er også på trettende plass på den amerikanske Billboard lista.

Dette sier utenlandske medier om Ylvis’ The Fox:
Billboard: Some observers describe the song as a reaction to the overblown EDM scene. Others think it’s just plain nonsense. Regardless, the clip is going big.

CNN: It’s only a matter of time before “The Fox” hits Top 40 radio and clubs, eventually making way for years of enjoyment at wedding receptions and bar mitzvahs.

USA Today: Move over, PSY. Your 15 minutes are done. The next viral music-video sensation looks like The Fox from Norwegian brother duo Ylvis.

Entertainment Weekly: Internet, meet the new Harlem Shake. ‘What does the fox say?’

Slate: This Is the Best Music Video of the Summer

MSN: Animal sounds music video is the strangest thing we’ve seen all day

Huffington Post: Spread the word about the fox, put on your suit and animal head, and turn this dance into the next Gangnam style. Please, we beg you. It’s too good.

(Hentet fra : http://www.tvnorge.no/programmer/i-kveld-med-ylvis/verdenssensasjon-fra-ylvis-br%C3%B8drene-1.25235)

Ylvis
Ylvis er en revygruppe bestånde av brødrene Bård og Vegar Ylvisåkar, har siden 2000 laget komisanger og i 2007 fikk de et show på Tv som het ‘Norges Herligste’ som gikk på tv i et år. Så i 2009 hadde var de faste deltagere på ‘Hvem kan slå Ylvis?’. Så i 2010 hadde de showet ‘Nordens herligste’, en ny verson av ‘Norges herligste’     I 2011 fikk de et show på TVNorge kalt ‘I kveld med Ylvis’ som nå ha gått på tv i tre år. Første sesongen hadde de med Calle Hellevang-Larsen som medprogramleder, men i andre sesong så var han opptatt med ‘Raske Menn’.

‘The Fox’
The Fox var en reklamefilm som promotering for den tredje sesongen av ‘Kveld med Ylvis’. Planen var å tulle med selskapet ‘Stargate’ som skyldte dem en tjeneste, ved å lage en dårlig sang med en umeningsfylt musikkvideo til. Som de sa så ‘It kind of backfired’. Det er egentlig bare en sang om hva i all verden reven sier. Ingen vet jo det! ‘What does the fox say?’

Tok USA med storm

Den mest berømte kvinnelig talkshow verten, Ellen Degeneres, med sin forelskelse i videoen, gav Ylvis-brødrene en tur til Los Angeles. Der var de på ‘The Ellen Show’  etter dette så opptrådtte de på iHeartRadio-festivalen sammen med blant annen Miley Cyrus, Katy Perry og Chris Brown. Der er bekrefet at de skal på ‘Jimmy Fallon’ den 9. oktober, dermed vil de få en unik mulighet til om mulig enda mer suksess i USA.

Forfatter: RuthElise

Del denne artikkelen på
468 ad
Start chat
1
Close chat
Hei! Takk for at du besøker oss! Trykk på knappen under for å starte en chat.

Start chat