VM i Serbia! Kamp i dag!Håndball VM er i full gang, og her er en liten oppdatering om hvordan det går med Norge, og når de spiller i kveld.

I år er VM i Serbia og er bare 4 dager, før vinnerene er kåret. Norge har gjort det bra så langt, og forsetter videre. Her er et lite oppsett om hvordan det går med Norge!

7.Desember spilte de mot Spania. Stillingen ble 22-20, som betyr at Norge vant med 2 mål.

9. Desember spilte de mot Argentina og vant 37-18.

10. Desember spilte de mot Paraguay og vant 34-13.

12. Desember spilte de mot Angola og vant 26-21

13. Desember var den siste kampen før åttendelsfinalen begynte. Da var det Polen de spilte mot, og vant 23-18.

Dette betyr da at Norge vant sin gruppe i VM. Dette er en veldig stor fordel for Norge, siden dette betyr at de møter lettere motstanderene i sluttspillet.

På mandag var de åttendelsfinale og de spilte mot Tsjekkia og vant 31-21, som førte dem videre til kvartfinale som går på tven i dag! Hvis de taper i dag, er de ute av VM i 2013. De skal spille mot Serbia klokka 20:15, og du kan få med deg hele kampen på tv2, men det er enda mer håndball både før og etter.

Klokka 19:30 begynner vm-studio hvor de viser høydepunkter fra VM i år, kommer med informasjon om laget Norge møter i dag og litt forskjellige ting som dette. Klokken 20:00 begynner VM-studio før kampen, hvor de viser enda noen høydepunkter, og der for man også se håndballekspertene Randi Gustad og Frode Scheie.

Klokka 20:10 så kan du se nasjonalsangen blir spilt, så første omgang av Norge-Serbia. 20.50  begynner VM-studio,  i pausen hvor de viser deg alle høydepunktene fra første omgang. Klokka 21:00 begynner andre omgang igjen, og 20:45 kan du se VM-studio etter kampen, hvor de viser alle høydepunktene fra kampen i dag!

Så følg med klokka 19:30, eller 20:10 i kveld! 🙂

Norge

VM i Serbia

 

 

 

 

Forfatter: Malene

Del denne artikkelen på
468 ad
Start chat
1
Close chat
Hei! Takk for at du besøker oss! Trykk på knappen under for å starte en chat.

Start chat