Valgfaget Fysisk aktivitet og helseVed Østersund Ungdomskole kan eleven ha valgfaget Fysisk aktivitet og helse, og vi har intervjuet Håkon på 9.trinn. De har valgfaget fysisk aktivitet og helse, og vi synes det hadde vært interessant om vi kunne fått litt informasjon om hva deres mening for dette valgfaget hadde vært.

Fetskolene.net drar opp i gymsalen ved Østersund og møter en ivrig gutt. Gutten liker å være fysisk aktivitet og trene for en bedre helse, og derfor valgte han valgfaget fysisk aktivitet og helse. Han spiller fotball på laget Fet IL. Når han oppvarmer gjør han mye forskjellig, men oftest løper han ned til Fedrelandet (Fetsund), løper inne eller har Dansk stikkball. Hvis han skulle ledet en time ville han spilt fotball.

 

Vi har intervjuet Håkon som har Fysisk aktivitet og Helse på Østersund Ungdomskole på 9.trinn.

Jeg liker å være i fysisk aktivitet og det er morsomt sier Håkon til oss. Noen ganger løper vi ned til fedrelandet og andre ganger har vi dansk stikkball. Om jeg skulle ledet en time om sommeren ville jeg delt dem i to grupper, og de skulle spilt volleyball og fotball. Om vinteren ville jeg hatt snørugby. Det beste er jo å være seg selv og vi kommer i bedre form sier Håkon med et stort smil. Det morsomste er fotball, styrke og utholdenhet sier Håkon til oss. Jeg ville valgt Fysisk aktivitet og Helse i 10 også.

Forfatter: Sunniva Jensen

Del denne artikkelen på
468 ad
Start chat
1
Close chat
Hei! Takk for at du besøker oss! Trykk på knappen under for å starte en chat.

Start chat