Slettmeg.noNå for tiden blir det spredt mange upassende bilder og redigerte bilder, lagd falske profiler, lagt ut falsk informasjon eller informasjon som andre ikke burde få vite om, og mye mer. Det er som regel vanskelig å få slettet dette, og spesielt når bildene og informasjonen blir spredt rundt så alle har det. Men slettmeg.no kan kanskje hjelpe deg litt på veien.

 

Slettmeg.no er en veilednings tjeneste som kan gi deg råd og hjelp når du føler deg krenket via nettet. Slettmeg.no har ikke rett til å foreta sletting eller kreve at andre personer skal slette det som ligger ute, men de kan gi deg råd om hvordan du skal få fjernet disse opplysningene eller bildene som ligger ute. Slettmeg.no er et bra nettsted som kan hjelpe deg hvis du vil fjerne noe du ikke liker som ligger på nett. Dette nettstedet drives av Norsk senter for informasjonssikring.

 

Hvordan ta kontakt?

Man kan ta kontakt med slettmeg.no via mail [email protected], på telefon 911 29 392 eller ved å fylle ut et skjema som ligger på siden deres. Telefonlinjene er stengt fra torsdag 20.desember 2013 til mandag 6.januar 2014. Selv om telefonlinjene er stengt en liten stund, kan man fortsatt ta kontakt via kontaktskjemaet eller e-post.

 

De som sitter bak dette stedet har taushetsplikt, så de får ikke lov til å si noe videre. Kontaktskjemaene er kryptert, som vil si at ingen andre har tilgang til informasjonen du har sendt inn. E-postene er derimot ukrypterte, så man bør unngå å sende sensitiv informasjon via e-post. Alt man sender inn blir også slettet etter det er behandlet, og e-postene slettes etter 4 uker.

 

Slettmeg.no

 

 

 

 

 

Skrevet av Emilie Damlien Haraldsen og Inger Sofie Skaarer

 

Forfatter: Emilie Haraldsen

Del denne artikkelen på
468 ad
Start chat
1
Close chat
Hei! Takk for at du besøker oss! Trykk på knappen under for å starte en chat.

Start chat