Østersundungdomsskole-elever gjør en stor innsats for Kreftforeningen

I dag var vi heldig å få tak i noen elever fra Østersundungdomsskole som har jobbet de siste tre ukene for å samle inn penger for kreftforeningen.

Vi fikk tak i fire elever, Tiril, Silje, Nora og Anjelica. Denne gjengen har samarbeidet og samlet inn flasker, solgt kaker og mat på forskjellige steder. De har solgt på lærerværelse, i sentrum og kantina. De startet alt sammen med å planlegge med refleksjonsnotater og kommet på ideer underveis Timene de har brukt på alt dette er mer enn en person normalt hadde brukt, flere uker med hard arbeid var til slutt verdt det. De har jobbet både i grupper og individuelt.

Klassen satte først mål på 8.000 kroner, men etter å ha knust det målet etter en uke satte de for et stort mål på 25.000kr. De ligger an utrolig bra med bare 600kr igjen til målet er nådd. De markedsførte alt sammen med å henge opp plakater på skolen, og sende bilder og videoer på sosiale medier og fetskolene.

Det virker som at denne gjengen har kost seg veldig med det de har gjort, å ville gjerne ha gjort det igjen en annen gang.

Bilderesultat for kreftforeningen

Hentet fra kreftforeningen.no