Minecraft – Moro i sandkassa!Minecraft er et spill som handler om å være kreativ, og bygge. Det er et slags «sandkassespill», skapt av Mojang AB.  Minecraft er et spill  PEGI 7+ som betyr at det er 7 års grense å spille det. Folk kan bli veldig avhengig av Minecraft, men da kan kanskje foreldrene ta også kutte pc’ tiden.

For å vinne spillet må du gå inn en portal som fører deg til et sted kalt »The End» The End er et sted der hvor det er mange folk som kalles »Enderman» tidligere inspirert av »Slender Man» og overherren dems »The EnderDragon». Du må bekjempe enderdragon og da vil en portal dukke opp.

Hvordan vinne i spillet

 

Du vil få masse EXP »Forkortelse for Experience som betyr erfaring. Og du vil vinne spillet ! Minecraft har en Multiplayer feature sånn at du kan logge på servere, og spille med andre folk. Ting som PvP, »Player VS Player» kan du ha på servere. Man må regne med at man kan miste alle tinga sine vis man dør ;).

MOBS:

Mobs er computer-styrte skapninger som ikke er ekte spillere i minecraft. Du kan støtte på dem overalt.
Noen er hMinecraftarmløse som: Gris, Sau, Landsbyboer, ku og kylling.

Noen av de såkalte mobs som kan faktisk ødelegge hus eller noe er : Creeper, Zombie , Skjelett , Enderman , Ulv, Magmakube, Blaze, SpøkelsesMonster , Wither, ZombiePigMan, EnderDragon og edderkopp, silverfish  og huleedderkopp.

 

Dersom man bygger en portal med noe kalt Obsidian kan du komme til et sted kalt »Nether», eller på norsk »Helvete». Der vil du finne masse lava, og veldig mye helvetessteiner. De kan du ta og lage hus med, eller så kan du  finne Blaze, Ghast og ZombiePigMan , og Wither.

MINECON: Minecon arrangeres hver eneste år. I 2012 ble det arrangert i Paris , Disneyland. I år vil det være i Orlando i USA. Vis du vil så kan du gå dit , bestille bilett og få masse suvenirer, en Minecon årets kappe og en ny minecraft bruker, Og T-Skjorter. 

Eieren eller hoved skaperen er Markus »Notch» Persson. Minecraft er inspirert av Dwarf Fortress, RollerCoaster Tycoon, DungeonKeeper, og spesielt Infiniminer.

Jens Bergensten [JEB]  har siden desember 2011 vært den ledende utvikleren av spillet, etter at Markus Persson forlot rollen.

Du burde prøve Minecraft, jeg syntes det er en veldig morsom spill, men ikke ta også nøl det hver eneste dag 🙂

Forfatter: Leo

Del denne artikkelen på
468 ad
Start chat
1
Close chat
Hei! Takk for at du besøker oss! Trykk på knappen under for å starte en chat.

Start chat