Intervjuer vinneren av kulturstafetten 2018. 

 

I dag har jeg fått med meg godeste Marius i 9A. Han var en av de få vinnerne av kulturstafetten 2018. Han fikk premie for mest underholdene med sangen «Raise me up».

 

Hva fikk deg til å bli med i kulturstafetten? 

Ehm, jeg bare hørte at det var kulturstafett snart, og jeg fikk ikke vært med i fjor, så jeg tenkte, jaja hvorfor ikke være med i år.

Hvordan forberedte du deg? 

Jeg tok sangen jeg bestemte meg for, og øvde og fokuserte på den. Jeg øvde i sangpedagogen min, jeg endret litt av sangen for å forbedre den litt, og jeg tokk en sang som ikke var alt for vanskelig å synge. «Raise me up» 

Hvordan var det å stå på senen? 

Det er ganske nervepirrende, fordi alle har øynene på deg. Men når du først er der, så går en del av stresset bort. Det er mer å gå opp på senen som er det vanskelige.

Hvordan var det å vinne? 

Det var ganske surrealistisk, jeg satt der å forventet ingenting, men når de sa navnet mitt ble jeg veldig overasket, jeg satt og drakk en flaske vann faktisk. Men jeg ble veldig glad når jeg fikk høre at jeg vant.

Gruet du deg? 

Nei, jeg gruet meg ikke. Jeg var veldig godt forberedt.

Hva skjedde etterpå? 

Ikke noe særlig spesielt, jeg gikk ned fra senen og ut bakdøra og bare satt meg ned igjen. På skolen fikk jeg noen hyggelige kommentarer, men ingen spesielt forandret seg. Moren min var veldig glad,  men hun ble så glad at jeg bare måtte legge på mobilen.

Forfatter: Marcus Skamsar

Del denne artikkelen på
468 ad
Start chat
1
Close chat
Hei! Takk for at du besøker oss! Trykk på knappen under for å starte en chat.

Start chat