Helsesøster besøk på Østersund UngdomsskoleOnsdag, 04/06.2014 fikk alle klassene på 9. trinn, besøk av helsesøster. Her fikk ungdommene undervisning om kjønnssykdommer, prevensjon og seksualitet. Jeg har intervjuet 3 personer om deres meninger om besøket.

Først intervjuet jeg Markus fra 9B:

– Det er fint opplegg og bra informasjon om ting, som er viktig å vite. Jeg likte veldig godt fremføringen fordi jeg fikk vite mye. Jeg synes ikke det var noe spesielt de kunne ha endret, men jeg synes at film valget var veldig dårlig. Vi burde få se en mye nyere film.

Så Andrea og Maiken fra 9D :

– Det var bra og det var bra med informasjon, hvertfall hvis man ikke kunne så mye om det fra før av. Vi likte også veldig godt at istedenfor å bare stå og fremføre, så viste de en film så det ble litt mer interessant. Det var også bra at de hadde med en quiz, fordi da måtte man jobbe litt på egenhånd. Det var veldig nyttig informasjon og man lærte jo det man kanskje ikke vet fra før av og ting som er viktig å kunne. Filmen kunne vært nyere, og vi syntes at den var veldig klein og det var veldig rar film.

IMG_4521

Så hva syntes du om undervisninga?

Forfatter: Malene

Del denne artikkelen på
468 ad
Start chat
1
Close chat
Hei! Takk for at du besøker oss! Trykk på knappen under for å starte en chat.

Start chat