Fotball døgnet rundtFor meg er fotball min lidenskap. Jeg spiller fotball på skolen i nesten hvert eneste friminutt, og jeg går på fotballtreninger etter skolen. På fotballtreninger står jeg mest i mål, men ellers så spiller jeg høyre beck. Noen ganger venstre beck, og noen ganger midtstopper.

Fotball døgnet rundt

Her trikser jeg med fotballen på skolen

Når det er friminutt på skolen, løper jeg og kompisene mine og tar et mål så vi kan spille fotball sammen! Vis det ikke er et mål ledig, så tar vi og spiller på en tre vegg, og på torsdager har klassen min ballbingen, så da spiller vi fotball der.

Mest sjuer på trening

På fotballtrening så spiller vi sjuer, det betyr at vi spiller sju stykker på banen samtidig, da spiller vi mest med tre i forsvar to på midtbanen og en som spiss men noen ganger kan vi spille med to i forsvar og tre på midtbanen og en i spiss.

Lagd av EMIL i 6B på Hovinhøgdaskole

Forfatter: Emil LFC

Del denne artikkelen på
468 ad
Start chat
1
Close chat
Hei! Takk for at du besøker oss! Trykk på knappen under for å starte en chat.

Start chat