Fetskolene SosialSosial 8565a422d141fcc69268b7146fb62c0c

 

Det er et HELT nytt og sosialt nettverk laget av Vixon! Dette er en helt ny plattform som har blitt jobbet på i over et år. Jeg har nå testet det ut og skal vise deg hvordan det fungerer!

1. Steg Gå inn på siden: sosial.fetskolene.net! Her fyller du ut all informasjonen som trengs.Trykk registrer og du er igang.
2. Steg Du er nå inne på de nye sidene! Herifra kan du: Endre profilen, søke på andre folk og poste/dele ting.

Som du ser her så er det enkelt å navigere seg rundt. I dette bildet så ser du min profil som ligger online. Du kan se litt info, hvem som følger meg, hvilke venner jeg har osv.

 

Martin Sosial

Hele nettverket er basert på et online system som andre også sosiale midler bruker som feks Twitter, youtube og instagram. Ideen med hele prosjektet var å teste ut Vixon’s sitt sosiale system! Etter et par uker/måneder med testing. Men akkuratt nå er den i Beta version. Så vi må spre dette! Her kan du registrere deg? http://sosial.fetskolene.net/backbone/beta.php

Når dette systemet er ferdig så publiseres det for offentligheten. Fetskolene sosial er da åpnet for testing

 

Hva folket syntes:

Nikolai Nydahl:

«Det er veldig bra, ryddig og ikke veldig rotete som på Facebook, og div sosiale medier»

Vetle Lyng:

«Det var veldig bra,  men litt for lik facebook. Jeg syntes det trenger litt av det… «Spesielle» som de andre nettverkene har»

Kristian Owren:

«Jeg elsker den! Jeg elsker ideen om at elever og lærere i Norge kan snakke og følge hverandre»

Hva syntes utviklerne:

  «Med denne plattformen er teamet veldig fornøyd med å kunne tilby en unik opplevelse, kun for elever, lærere og foresatte i Fet Kommune. Med dette robuste og utrolig spesifikke sosiale nettverket håper vi å skape en arena for elever og lærere som ikke kan matches på noen annen plattform. Vi sikter etter én ting når vi designer slike plattformer: Du ser hva god design er når du tar den i bruk» – Henrik Brendhagen, Utvikler hos Vixon Systems

 

 

Forfatter: Martin Owren

Redaktør i elevavisen

Del denne artikkelen på
468 ad
Start chat
1
Close chat
Hei! Takk for at du besøker oss! Trykk på knappen under for å starte en chat.

Start chat