Elevenes høstdikt – frem fra glemselen :)For fem år siden var det et elevprosjekt å skrive på wiki.fetskolene.no et dikt. Nå går vi over til nye sider, men høsten kommer hvert år. Her bringer vi noen dikt fra dengang

800px-Høst2-001

høst

Om høsten er det kald

Vinden suser over oss

Men det kan vi ikke forstå

Hvorfor oss

men når det er høst er alt bøst

Malkar1 22. okt 2008 kl. 11:01

 

typisk høst

Høsten er kal,høsten er våt.

Den er jo ganske flott,

men det er jo så vått

selvom den er flott.

Men høsten er jo kjempe fin

fordi det er bursdagen til hunden min!

Ja det er typisk høst!

Ninoff 23. okt 2008 kl. 08:27

 

Høst

høst

jeg kjenner håret som blafrer mot fjeset.

Jeg ser bladene faller.

Å varmen synker.

Jeg lukter barnåler.

Jeg hører vinden suser.

Jeg hører bølgene bruser.

Å måkene skriker.

Høst for en vaker årstid.

Idahag 23. okt 2008 kl. 12:46 (CEST)

 

Høst

JEG GÅR LANGS STRANDEN.

JEG HØRER BØLGENE SUSER.

DET ER HØST!

DET ER KALDT!

JEG KJENNER HVORDAN VINDEN BLÅSER IGJENNOM MEG.
HØST! —Elibru 23. okt 2008 kl. 09:54 (CEST)

Dikt er spennende! Dikt er fritt frem med ord! Dikt er følelser og opplevelser. Skriv ditt eget dikt og merk den [[Kategori:dikt]], så vil den komme på disse sidene 4.trinn på Hovinhøgda er godt i gang Smil cool.png

 

 

Dikt om dyr: Dikt om mus og pus | Diktet om Fuglen min | Diktet om Hunden min | Diktet om Rotta | Diktet om «lykke er…!» | Diktet om frosken | Diktet om bæ bæ lille lam | Diktet om hunden min | Diktet om kattepusen min | Diktet om kattepusen min. | Diktet om pusene mine | Hesten min | Pusen min | Rose pus | Jeg har en katt som var sprø | Katten min |

Natur: 30 August dikt | Dikt:Himmelen | Diktet om himmel

en | Diktet om himmelen2 | Typisk høst | Skogs dikt | Rosedikt | Morgen turen | Himmeldikt | Høst | Høstdikt | Høstdikt2 | Stranda i Italia

Hverdags og fest: Diktet om godteri | Dikt:fotballkamp | Dikt:fotballkamp2 | Dikt:fotballkamp3 | Dikt:fotballkamp4 | Diktet «fotballkampen» | Diktet om fotballkamp | Fotballkampdikt | Foten som ikke ville gå | Pappa liker kaker | Råbåt ku dikt | Sitte stille |Skal vi synge sammen? | Skolen | School poem | Kos | Kveldsdikt | LSK-FFK (dikt) | Land i verden!! | Lesenett:Flyktning | Leve | Lille frøken Zeter | Lyve dikt | Lyvedikt | Lyvehunden | Vampyrdikt | En dragemann |

Se også hva elever har skrevet av Eventyr og Bokanmeldelser

 

Forfatter: Østersund Elevavis

Elevavisen på Østersund Ungdomskole

Del denne artikkelen på
468 ad
Start chat
1
Close chat
Hei! Takk for at du besøker oss! Trykk på knappen under for å starte en chat.

Start chat