Breaking bad.Breaking bad er en amerikansk tv serie, 9 mars 2008 kom den ut.

Den handler om en kjemi lærer kalt Walter (Bryan Cranston) som etter vært finner ut at han har lungekreft.

Hans gravide kone Skyler (Anna Gunn) faller i sammen, Walter vet han ikke har råd til sykehus regninga så han finner en løsning.

Han selger methamphetamine,  u lovelige stoff.  Med sin partner Jesse Pinkman (Aron Paul) allerede i sesong 1 får de trøbbel med politiet,

som da er broren til Walter, Hank (Dean Norris) han jobber i narkotikapoletiet.

Walter og  Jesse slår sammen sine ever og lager dette stoffet, Walter lager stoffet og Jesse selger, de to klarer seg fint helt til Jesse blir lurt og banket opp av en av sine » dealere»

Walter bruker sine evner som kjemi lærer og klarer lett å koke opp stoffet, han har ikke lenge igjen og sliter veldig. Han tjener lite på dette men nok til og dekke første strålingen hos doktoren. Hans handikappede sønn har det vanskelig med både sin far og venner og opplever mobbing, Walter blir sliten og lei og kan ikke jobbe på skolen men fortsetter både dager og netter med kokingen av methamphetamine.

Jesse sliter også, han blir jaktet på av »dealere’ og kan ikke gå ut i balndt folk, derfor holder han seg hos sine foreldre en stund.

 

 

Serien går på Max i Norge og AMC i andre land. serien er utrolig spennende og det skjer noe hele tiden, serien anbefales til ungdom ifra 15 år og oppover fordi. det er mye vold og  u lovlige saker som stoff og kriminalitet.

Forfatter: Jan Grinden

Del denne artikkelen på
468 ad
Start chat
1
Close chat
Hei! Takk for at du besøker oss! Trykk på knappen under for å starte en chat.

Start chat