Assassins Creed: SyndicateDette er produsert og utviklet av Ubisoft. AC Syndicate er etterfølgeren av spillet i samme serien som kom i fjor, «Assassins Creed: Unity» hvor man opplever den franske revolusjonen i Paris med Arno Dorian. «Assassins Creed: Syndicate» introduserer to nye helter, tvillingene Jacob og Evie Frye, i året 1868, under den industrielle revolusjonen, en tid av oppfinnelser, utvikling og velstand.

2944857-9297245780-syndiAssassins-Creed-Syndicate-3

Tvillingene kommer til den Templar-kontrollerte byen London for å kjempe mot undertrykkelse og gi rettferdighet til den hardtarbeidende underklassen i fabrikkene. Man kan gjøre dette ved ved å ta over de forskjellige distriktene i byen, som også vil hjelpe å bygge opp og utvikle en gjeng som kalles «the Rooks». The Rooks hjelper Jacob og Evie med å kjempe mot Templarmaktene og ta over London stykke for stykke. Det er sju distrikter som man kan erobre, og hver sin del har sine oppdrag du kan gjøre og hovedkvarter du kan ta over. Du finner også allierte blant historiske personer som: Charles Dickens, Charles Darvin, Alexander Graham Bell, Florence Nightingale, Karl Marx og dronning Victoria.

I motsetning til de tidligere spillene har produsentene valgt å legge til litt humor i replikkene til karakterene, noe som har gjort spillet mer spennende og morsommere å spille. Kartet av London er blitt en tredjedel større enn det forrige spillet og har mange spennende og sideoppdrag å spille hvis du ikke har lyst til å spille hovedoppdragene hele tiden. Du har også muligheten til å bare løpe rundt og klatre på takene eller se utover byen fra en av de mange utsiktspunktene plassert på historiske landemerker som Westminster Abbey, Big Ben og mange flere. Man kan også være på tog, båter og vogner man kan kjøre selv, noe som er en utrolig utvikling fra tidligere spill. Historien de har skrevet er veldig bra og spennende og du vil sikkert vite mer når du allerede er i gang. Dette er et spill med masse action, og du har alltid noe å gjøre.

Assassin_s_Creed_Syndicate_71789

Assassins Creed: Syndicate har allerede kommet ut Playstation 4 og Xbox One og kommer ut på PC 19. november, men man må huske at spillet har 18 års grense. Hvis du ikke kjenner til serien fra før, er dette spill fylt med action spenning og en god handling, og det skader heller ikke å prøve de tidligere spillene fra serien. Dette er noe man bør prøve ut og man kan være sikker på at man ikke blir skuffet av spillet. Hvis du vil se en traileren av spillet, kan du trykke her.

 

 

 

Forfatter: Lisa Schmidt

Del denne artikkelen på
468 ad
Start chat
1
Close chat
Hei! Takk for at du besøker oss! Trykk på knappen under for å starte en chat.

Start chat