Arrangementer i juletidaNå nærmer det seg jul, og da er det koselig å dra på julearrangementer. Man kan for eksempel dra på julekonserter, julegrantenning, julemarked eller julemesser. Det finnes selvfølgelig mange andre arrangementer også. Vi har laget en liten oversikt over hva som skjer lokalt, frem til jul.

Klikk på stedsnavnet for å få en liste over lokale arrangementer:

 

Jul i Lillestrøm

  • JulJulegrantenning i Fetsund sentrum. Julegrantenningen er 30. november kl. 15:30. Det vil også være en liten julegate med boder fra 12-16.
  • Juletretenning og julemarked på Roven. Dette arrangementet vil foregå på Grendehuset fra kl. 15:00-18.30. Juletretenningen er kl.17:00, og det vil også bli salg av kaker og kaffe.
  • Nissemarsj, søndag 8. desember, fra Fetsund sentrum, langs Glomma og til fridrettsbingen på Fedrelandet. De vil begynne å gå  kl. 12:00 ved undergangen for toget, på parkeringsplassen på Rimi i Fetsund sentrum. Løypen er 2,5 kilometer lang og er godt merket. Siden dette er en nissemasj er det fint om alle kler seg ut som nisser. Det vil også være en premie til alle som kommer i mål på fedrelandet. Vel møtt!
  • Julekonsert i Fet kirke 9. desember kl. 19:00. Det vil være elever fra Fet kulturskole som opptrer.

Du kan lese mer om arrangementene i Fet på denne nettsiden

 

Skrevet av Emilie Damlien Haraldsen og Inger Sofie Skaarer

 

Forfatter: Emilie Haraldsen

Del denne artikkelen på
468 ad
Start chat
1
Close chat
Hei! Takk for at du besøker oss! Trykk på knappen under for å starte en chat.

Start chat