SFO, Riddersand i september

Hei alle foreldre som har barn på Riddersand SFO.September

Da er vi i gang med et nytt skoleår. Jeg, Hege Therese Wahl, starter nå i stillingen so SFO-leder. Kitty N. Buskerud jobber i SFO som baseleder og med noe administrativt arbeid ved siden av.

INNKJØRING OG OPPSTART SKOLEÅRET

1. trinnselevene har hatt en periode med innkjøring i august, og det ser ut til å gå veldig bra med de nye barna. Vi har vekslet mellom å ha 1.og 2. trinnselever for seg selv og med 3. og 4. trinn og det ser ut til å ha fungert veldig bra. Nå ser vi hvordan dagene med skole og SFO forløper. I uke 35 startet kulturskolen med sine aktiviteter. I uke 37 starter leksehjelp, eget påmeldingsskjema er sendt ut. Vi er nå 155 barn på SFO. Det er godt å være i gang!

INFORMASJON

Vi ønsker å flytte informasjon til dere foresatte ut i garderobeområdet. Nå har vi brukt ei tavle i garderoben, og på sikt kommer vi til å montere tavle på vegg til venstre i garderoben. Den grå tavla inne på kantineområdet kommer vi til å bruke til tegninger og annet vi vil vise frem.

Vi håper dere liker det sånn og at det blir mer praktisk for dere.

FOKUSOMRÅDE

Vi har fokus på spisesituasjonen for tiden. Vi ønsker at spisesituasjonen skal være rolig og hyggelig. Alle voksne som har mulighet setter seg ved bordene sammen med barna. Fint hvis dere snakker sammen hjemme om god bordskikk. Dersom barn ikke liker maten vi serverer har vi ett annet alternativ. Vi håper på forståelse for dette.

HØSTFERIEN

Høstferien i uke 40 nærmer seg. Jeg henger opp påmeldingslister på vegg til venstre i 1. og 2. trinnsgarderoben. Vær snill og gå innom for å skrive dere på. SFO holder åpent 5 dager i høstferien. Jeg sender ut egen mail senere angående høstferien med plan for dagen, innhold osv.

Ta gjerne kontakt med meg på skolen ved behov.

Mail: [email protected]

Tlf.: 63887400 (Riddersand skole) /63887440 (SFO-kontor)

Hege Therese Wahl og resten av SFO-gjengen