SFO, Riddersand i Mai

sfo figur påske1Barna er kreative! 3-4 tr hadde marsipan dag, hvor de laget figurer til påske:

I løpet av de siste ukene har vi vært på to flotte turer. Tirsdagen etter påske var vi på tur til Bjanes og lånte med oss nøklene til stabburet som ligger der. Stabburet er blitt pusset opp og har blitt flott. Vi hadde med oss drager, fotballer, hoppetau, badminton og gikk natursti m.m. Den 2. mai gikk turen til Lensene. Været var nok engang på vår side og det ble en hyggelig opplevelse for små og store. Det ble også en liten is til alle sammen!

HUSK!!
Den 30. mai er det planleggingsdag på SFO, og vi holder derfor stengt.

Morgenkaffe
I år satser vi på leveringskaffe i stedet for hentekaffe i vårhalvåret. Vi håper at dette vil bli en koselig erfaring. Så sett av onsdag 21. mai fra kl. 7- 8.30, så skal vi stå klare med fersk og varm kaffe til de voksne!

påskefigur2Utetid
Vi koser oss ute i vårværet. Barna sparker fotball, hopper tau, kaster ball, sparker på sparksykkel, tegner med kritt på asfalten, leker boksen går, lager sandkaker, klatrer og mye mer. Det er stor aktivitet. Barna på Riddersand SFO synes jeg er flinke til å leke og finne på ting å gjøre.
Hvis dere ønsker at barnet skal ha på hjelm når sparksykkelen er i bruk, sender dere med hjelm og gir oss beskjed. Nå satser vi på fint vær 17. mai.
Hipp, hipp hurra!

Hilsen fra alle oss på SFO