SFO-brev for Juni

Riddersand, ballbingeDa går vi med raske skritt mot sommerferie og varmere tider (forhåpentligvis). På varme dager setter vi i gang vann-sprederen så barna kan ha det gøy og avkjøle seg. Da er det lurt å ha både et håndkle og en badebukse/badedrakt liggende i skapet. Solkrem er også lurt å ha stående i skapet, hvis dere ønsker at barnet skal bli smurt. Fint om dere da merker solkremen.

Vi bor i Norge, så vi må også være forbredt på dager hvor været er grått og det regner. Sjekk at barnet ditt har regntøy, gummistøvler og skifteklær i skapet sitt på skolen. Det er ikke alle som har dette!!

Hele SFO dager i juni

I hele uke 26 er SFO åpent fra kl. 7.00 til 17.00. SFO har sendt ut mail om påmelding til denne uken. Dere som ikke har svart, trenger vi tilbakemelding fra så raskt som mulig. Planen for hva som skjer denne uka vil komme i uke 24.

Rydding av hyller.

Før dere tar ferie skal hyllene til barna være ryddet for alt av klær, skifteklær, sko, flasker og tegninger. Dette er for at det skal gjøres rent i alle skap og hyller før neste skoleår.

Hele SFO dager i august.

SFO åpner i uke 31. Mandag 28. juli har vi planleggingsdag og SFO er stengt. Tirsdag 29. åpner vi kl. 7.00 til 17.00. Fyll ut svarslippen under hvilke dager barnet ditt kommer på SFO i august. I august legger vi opp til noen turer som krever buss. Jeg bestiller buss i slutten av juni. De barna som ikke har meldt seg på August-SFO, men allikevel dukker opp i august, kommer ikke med på turen (grunnet bussplass). Har dere tenkt å benytte SFO-plassen i august, er det derfor lurt å melde på barnet nå! Augustplanen kommer 29.juli.

Vi ønsker dere en riktig god og avslappende sommerferie!

Sommerhilsen fra hele SFO gjengen

Uke 31, 32 og 33: