SFO Riddersand i april

Barna bruker SFO-morgenen til å lage påskepynt :)

Vi har hatt noen dager med deilig sol og vårvær, og mye god utelek er i gang med baller, hoppestokker, sparkesykler, kritt m.m. Riddersand SFO er heldige som har flotte uteområder å leke på. For oss er leken viktig og dette er noe vi har fokus på. Gjennom lek lærer barna sosial kompetanse og samarbeid. Vi er også opptatte av at barna kan velge aktiviteter selv og at tilbudet vi gir er bredt.

2. trinn har nå startet med å besøke ¾ trinn på basen og vi ser at mange synes dette er stas. Dette er frivillig og vi rullerer på hvem som besøker dem.

Påsken nærmer seg, og noen føler vi maser litt med tilbakemeldinger om hvem som kommer. Det er fordi vi har manglet veldig mange svar. Håper dere har forståelse at det er mye som må på plass i forkant av slike ferier, både planlegging av aktiviteter, mat og bemanning.

På alle hele dager med SFO er vi ute minst en gang. Dere trenger kun å ha med frokost (matpakke) om barnet ikke har spist det hjemme. Vi ordner med lunsj. Onsdag 16/4 er halvdag og det blir derfor ikke servert mat.

Håper dere ser på kunsten barna deres lager, vi er imponert over dem!! Dere har flotte barn, og vi er så heldige som får være en del av deres hverdagJ!

Påskehilsen fra SFO- gjengen