Røyking Dreper

Mange barn får dårlige lunger av å være passivrøykere. Mange barn kan dø av lungebetennelse.

Alle voksne med barn burde ikke røyke. Alle barn skal ha tilgang til god luft. Og til og med voksne kan dø av røyking. Sædcellene kan også bli skadet av røyking. Ingen burde begynne å røyke det kan utvikle KOLS og andre skadelige sykdommer. Bestefaren min røyket han fikk hjerte problemer men nå har han det bra. Røyken er svært lønnsom men også farlig. Det dummeste er at man blir avhengig. Røyken ble først oppfunnet i Amerika. Først på 1970 tallet fant ut forskerne at det var avhengighets verdi.

dfghj

STOP RØKING

Hvis du røyker kan det skade lungene dine. Ikke røyk hvis du ikke vil ha en pinnfull død lungene blir svarte og ekle. Hvis du har vært røyker og du dør av det. Kan du ta ut lungene og se at de er helt svarte og er helt ubrukelige! Alle som røyker kommer til og angre resten av livet ved den tabben de har gjort. STOP