Overvektighet

Når du er overvektig er det mye som må til for å få deg tynn igjen. Når du går ned en vekt betyr det ikke at du ikke kan spise like mye som du gjorde. Hvis du vil ha kontroll over vekten din må du spise mindre å begynne å trene. Hvis du vil gå ned i vekt må du enten spise suppe eller drikke mye vann, Eller faste.

Du må ikke bare spise sunt for det tror mange, en gang i blant kan du spise sjokolade, drikke brus eller noe annet. Men du må ikke la det gjøre hele tiden. Men du kan spise det en gang i uken fordi det har noe kroppen trenger litt av, kalorier og det er noe av det kroppen trenger akkurat som fiber, vitaminer og mineraler.

vekt

Dette er et bilde som viser at det menneske trenger hjelp på grunn av over vektighet.