Livreddning

Livredning Romerike krets NLS

Romerike krets svømmeklubb. Der lærer du å svømme Crawl, bryst og du lærer om førstehjelp og mye mer. Norges Livredningsselskap- Romerike krets dekker i dag store deler av Romerike med kurs innen baby- og små barns svømming. Kretsen holder kurs i 15 forskjellige basseng og har ca. 3000 kursdeltakere i året. De tilbyr også i flere kommuner, svømme- og livredningskurs for barn, ungdom og voksne. Se her for hvilke kurs du kan delta på.

Romerike krets står også for utdeling av hedersbevisninger til folk som har reddet andre mennesker. Hedersbevisning finnes i forskjellige grader etter innsats. De gradene er for eksempel når man redder en som holder på og drukne eller ikke kan svømme eller har nakkeskade.

Kom og bli med

ert  ert2

Dette er en som var med på

nm på sanbekken bad i