Lenker for elever ved Hovinhøgda skole

SALABY 1. – 7.

Flott samleside med gode oppgaver til alle fag. Informasjon og oppgaver til dagsaktuelle temaer og høytider, kan man også finn her.

Elevene logger inn med FEIDE.

STAIRS LISTEN ONLINE 5.- 7.

Her kan elevene finne lydfiler med de engelsk tekstene i leseboka og lydfiler med sangene.

Logg inn med FEIDE. Må godkjennes av administrator etter første gangs pålogging, får derfor ikke tilgang når man prøver å logge inn den første gangen. Etter at administrator har godkjent eleven, er det bare å logge inn.

STAIRS -ELEV 5.- 7.

Her er det oppgaver knyttet til kapitlene i boka på skolen. Oppgavene tar for seg grammatikk og oppgaver til lesetekstene i engelskboka.

Ikke behov for innlogging.

MULTI – ELEV

Her har elevene mulighet til å repetere og jobbe med matteoppgaver knyttet til kapitlene du arbeider med på skolen. For alle trinn.

Logg inn med FEIDE.

EXPLORE – ELEV

Her finner du øveoppgaver til de ulike temaene på alle trinn i engelsk.

Logg inn med FEIDE.

CUMULUS 1. -4.

Ressurssider med oppgaver til temaer i naturfag og samfunnsfag

YGGDRASIL 5.-7.

Dette er en side med oppgaver knyttet til læreverket i naturfag.

MIDGARD 5. – 7.

Dette er en side med oppgaver knyttet til læreverket i samfunnsfag.

ZEPPELIN 1.-4.

Oppgaver til temaene i lærebøkene i norsk.

ZEPPELIN 5. – 7.

Oppgaver til temaene i lærebøkene i norsk.

VI I VERDEN 1.-4.

KRLE-verk for 1.-4. trinn.

Her finner du oppgaver til hvert kapittel i bøkene. Under hvert kapittel er det oppgavesamlinger på to nivåer:

• enkle oppgaver (maur)
  • litt vanskeligere oppgaver (edderkopp)

VI I VERDEN 5. – 7.

KRLE-verk for 5.-7. trinn.

På dette nettstedet kan du øve på oppgaver, sjekke det du har lært, eller lese korttekster fra læreboka.