Lambertseter svømmeklubb

Svømming kan være både morsomt og beinhardt. Har du lyst til og bli veldig god, kan kanskje den lokale svømmeklubben i Fet bli litt liten. Lambertseter Svømmeklubb (LS) er en klubb med høye ambisjoner og mål. De har satt som mål å være den beste og dyktigste klubben i Norge når det gjelder talentutvikling og prestasjonsutvikling.

S2portslig fremgang og trivsel er viktig og de skal legge forholdene best mulig til rette for å utvikle gode svømmere med høy faglighet, entusiasme, glede og humør. Derfor trenger de ordentlige trenere¨.

Konkurranse

De ulike gruppene har forskjellige områder du konsentrerer seg om. Og mål som settes ut fra utøvernes forutsetninger og alder. Felles mål for alle grupper er progresjon i hvordan man svømmer og ferdigheter, deltagelse på stevner og forbedring rekorder. I de yngre gruppene De bruker mye tid på teknikk.og evne til å kunne ulike ferdigheter i og under vann. Etter hvert som teknikkene i de ulike svømmeartene beherskes og blir bedre vil det bli mer trening.