Innebandy Fet IL

INNEBANDY FET IL

Fet IL 02 spiller på fedrelandet på mandager kl 19:00-20:00 og på onsdag er det på ridder hallen kl 19:30-20:30. vi spiller kamper en gang i måneden. Vi spiller hjemme kamp en gang i året men vi spiller i Oslo og i Lillestrøm og i Lørenskog det er bare og spørre treneren på en trening  hvor den neste kampen er og det ville vert fint om du kommer på en kamp og heier eller du kan byne på lage og prøve og spille du kan fortsette å spille hvis du synes det er gøy men du kan godt gå innom hjemmesiden og si ifra at du vil prøve å spille.

TING DU TRENGER.

Du trenger innebandy briller og kølle som må være litt over navelen og du trenger sko du kan kjøpe egen innebandy ball hvis du vil men du får låne ball på trening men du får den ikke med hjem.

nnn

REGLER I INNEBANDY.

i Innebandy kan du ikke slå kølla til en annen kølle, du kan ikke ha kølle bladet over kne- høyde, du kan ikke slå andre med kølla, hvis ballen går ut av banen er det slag til det andre laget og man må slå ballen ikke føre den, får kiperen tak i ballen kan du ikke ta ballen fra han men når kiperen har ballen skal han kaste den til en med spiller på sitt eget lag.