Infobrev for september

høstDet har vært en fin oppstart på SFO denne høsten ! 50 nye 1.tr har startet og det har vært godt å se 2,3 og 4 trinn igjen! 2. trinn har vært litt sammen med 3-4 tr og mest sammen med 1. trinn. De som har gått her fra før hjelper de nye og det er mye god lek. Dette er viktig synes vi!

Krysselister:

Om morgenen krysser vi inn barna. For at vi skal ha mulighet til å krysse inn bør barnet gå bort til den som sitter ved listen og si hei. Om ettermiddagen vil en assistent fra hver base ha ansvaret for liste/lister. Vi holder på å lære oss navnene til de nye og håper at dere har forståelse for at dette er en prosess, og da samtidig kjenne igjen foreldre til de forskjellige. Mye er på plass

Hver morgen starter SFO presis kl. 7.00. Det er ikke muligheter til å levere før dette tidspunktet ! FROKOST er en morgenaktivitet for de barna som har med seg mat. De må senest være på SFO kl. 8.00. Det er den tiden både vi og barna trenger for å rekke skolen til kl. 8.30. Hvis barnet ditt skal spise frokost hos oss, skal matpakka legges ved SFO kjøkkenet når dere kommer om morgenen. Det er lurt å fortelle barnet kort om hva de har med seg i sekken og klær de har hengende i skapet. Dette gjør det lettere for dem å holde oversikt.

Samtidig vil jeg igjen minne på å ha nok tøy, husk barnet er ute noen ganger i løpet av skoledagen og skal ofte ut i sfo tiden. Klærne tørker dessverre ikke i skapene, så om det regner må tøy tas med hjem. KLÆR ETTER VÆR ;-). Vi ønsker samtidig at barna har en drikkeflaske, godt merket med navn, stående i uteskapet sitt.

Kontakperson for ditt barn på SFO

• Hilde Marit sin gruppe har Gunn som kontaktperson på SFO.
  • Linn Kristin sin gruppe har Aina som kontaktperson på SFO.
  • Tove sin gruppe har Linda L som kontaktperson på SFO.
  • Merete sin gruppe har Trine som kontaktperson på SFO.
  • Ann- Christine sin gruppa har Pia som kontaktperson.
  • Lars sin gruppe har Gisken som kontaktperson på SFO.
  • Jon Ola sin gruppe har Marianne som kontaktperson på SFO.
  • Elin sin gruppe har Lisbeth som sin kontaktperson på SFO.
  • Camilla sin gruppe har Laila som kontaktperson på SFO.
  • Kristine sin gruppe har Siv Helen som kontaktperson på SFO.

Er det noe dere lurer på om barnet deres kan disse kontaktes og avtale et lite møte. Gjerne til å gi info og få info.

Ellers er jeg, Kitty Nybråten, å nå på tlf 63887440. Ønsker gjerne tilbakemeldinger på alt dere lurer på, jeg skal svare så godt jeg kan .