Hvordan komme i form på skolen!

Skolen tilbyr fysisk aktivitet for elevene her på Østersund, dette er noe ikke alle vet om. Dette starter nå snart og her får du informasjonen du trenger angående disse aktivitetene av vår YouMe-lærer her på Østersund, Malin Fuløp.

Et nærmere møte med Malin, får du her

Hva kan de tilby?

Skolen kan tilby noe som heter Fysak. På bildet over kan du se hva det står for. Fysak er etter skolen. Fysak er et samarbeid mellom Fet IL, Østersund ungdomsskole og YouMe. Det er også midtime aktiviteter som feks. street basket, fotball osv.

Når?

Det er ikke noe fysak akkurat nå, men det blir oppstart noen uker etter høstferien. Det er forsatt litt usikker, men det kommer mest sannsynlig på mandager. Dette er rett etter skolen i en og en halv time. Midtimeaktiviteter er i midtimene, og klassen for besøk av YouMe som forteller hva det går ut på, og hvilken dag det er.

Hva gjør man der?

Fysak er en mulighet for de som ikke liker å trene så mye. Istedenfor å ha intervall, styrke, løping osv. så har de morsomme leker/aktiviteter som man kan drive med. Det er foreksempel ting som dansstikkball, hjørnefotball og sånne ting. Det er fordi da får man fysisk aktivitet, men man har det også morsomt. YouMe lederene er de som holder disse aktivitetene.

Kanskje dette er noe for deg?? Etter høstferien får dere beskjed om tid så følg med ! 🙂