Hvor er du nå?

Geoguessr er et geografi spill som har tatt verden med storm. Det er et avhengighetsskapende og lærerikt spill. De fleste vil nok prøve dette en eller annen gang, som du ser i navent Geoguessr går spillet ut på og gjette, dette vil du få lese mer om lenger ned i artikkelen.

Spillet ble lansert i mai 2013, men på Østersund ungdomskole har det tatt elevene med storm de siste dagene.

De ukene i løpet av januar, februar og mars på Østersund har mange elever  har vist at spillet i seg selv av geografispillet er noe du vil prøve.

Geoguessr bruker en google maps funksjon som gjør at du kan gå rundt på stedet du havner.

Poenget med spillet er at du blir satt et sted, så skal du gå rundt og prøve og finne ut hvor du er.

Jo nærmere man kommer destinasjonen  jo flere poeng får man, det er om å gjøre å få flest poeng på fem runder.

Spillet er både morsomt og lærerikt på samme tid, dette er et anbefalt spill som gjør kjedelige geografi til et kult spill.

Så sjekk ut geoguessr.com for en morsom og lærerik opplevelse!

geoguessr_thumb

-Markus Gossner og Jan Emil Grinden