Hva skoleavisa egentlig jobber med!

Skoleavis

Det finnes mange forskjellige valgfag som vi kan velge mellom, og vi er veldig heldige som får lov til å ha så mange muligheter. Nesten alle elever har mulighet til å få et valgfag som passer til sineget interesse. Enten om du liker å skrive masse og snakke om hva som angår din hverdag, eller om du liker å holde deg i aktivitet så er skoleavis og fysisk aktivitet valgfagene noe du burde velge. Du kan også ha mulighet til å velge et valgfag innen natur om du liker å være i naturen.  Om du liker kunst og håndverk, kan du velge design og redesign. Er du interessert i å lage eller tegne instruksjoner innen bygg eller drive med konstruksjonstegning, er teknologi i praksis et valgfag for deg. Det finnes også sal og sene for de som liker å stå ved en sene og fremføre noe, for eksempel ved å danse, synge eller å fremføre et skuespill.

Har du noen gang tenkt på å velge skoleavis når du skal søke et valgfag? Eller har du vært i tvil fordi du har følt du ikke har fått all informasjon du trenger? Har tanken din vært at skoleavis er kjedelig og at det bare er pc-folk som driver med faget? Hvis du tror noe som dette, burde du lese. Her kommer det god informasjon om hva man driver med i skoleavisa, og fakta du kanskje ikke visste om.

Akkurat dette innlegget handler om skoleavis. Skoleavis er kanskje noe som ikke alltid blir lagt merke til fordi at det er andre valgfag som kommer foran. Det man driver med i skoleavisa er blant annet å få utdelt eller å ha valgt en oppgave du vil jobbe med som du til slutt legger ut på en egen nettside som faget og skolen har. Her er det uendelig med muligheter om hva man kan skrive om. Er du interessert i hvordan andre folk har det på skolen, kan du ta en spørreundersøkelse der du får elevers meninger. Etter at du har fått svar, kan du skrive en artikkel om det og legge ut. Tingen er at folk skal kunne se hva du skriver og at det skal bli lagt merke til. Hvordan?

Artikler som blir skrevet og lagt ut av elever i skoleavisa, burde du ikke tro er kjedelige uten å ha lest de. Det blir skrevet av elever som er i samme alder som det du er i, og man kan ha flere like interesser. Kanskje ikke alle innlegg er like interessante, men mange av artiklene handler om hverdagen vår. Kanskje det har seg sånn at det er noe du lurer på av informasjon om skolen eller datoer som er viktige. Det er nemlig noe av det vi jobber med. Er det noe vi er flinke til, er det godt samarbeid og effektiv jobbing. Er det noe vi som skriver lurer på, diskuterer vi sammen og løser det.

Hva venter du på? Sjekk vår hjemmenettside og les artikler vi legger ut. Velg Medier og informasjon som ditt valgfag om du er interessert!