Gründercamp 2014

Prosjektet handlet om å lage en 3d-modell av en flerbrukshall (Fet hallen). Finalistene er nå igang med å presentere prosjektene sine. Fetskolene vil også snart presentere opptak fra seansen, noe som kommer senere. Det kommer også en liste over alle finalistene og bilder fra presentasjonene senere i kveld.

Vinnerne:

Dette er èn av kveldens vinnere: Gruppe 28, med sitt bidrag – utformet i Sketchup:

Den andre presentasjonen ble laget i Minecraft og vi har ikke tilgang til den videoen i kveld – men håper å få presentert den på denne siden i løpet av kort tid.

Imponerende læringskurver

Elevene var delt i 2 hovedpuljer med ca 60 elever fordelt over 14 grupper. Få hadde kjennskap til 3D-programvare og det var satt av 1 dag til å lære programmet før oppgavene startet. I løpet av dagen har mange elever tilegnet seg betydelige kunnskaper – som gjorde det fordelaktig å gå kurset andre uken, da det ble lært langt flere tips i bruk av Sketchup enn i den første.

Flere finalebidrag

Her er noen av finalistene fra gründercampen 2014 ved Østersund ungdomskole.

Gruppe 26:

Gruppe 2:

Gruppe 14:

Gruppe 19 – Idrettshall:

Gruppe 18 (Opprinnelig Powerpoint som er konvertert til Prezi for å kunne vise den her):

Bidrag som ikke nådde til finale:

Av 28 bidrag var det kun 8 som kunne nå finale. Vi ønsker allikevel å presentere flest mulige arbeider – da vi synes det er så mange, gode ideer som bør vises til almennheten 🙂

Gruppe 5:

Gruppe 16:

Gruppe 10:

På grunn av konverteringstid vil flere verker dukke opp her i løpet av morgendagen.