Gleder du deg til ball? Da burde du lese dette!

Nå er det snart ball, og det er nok mange spente elever. Sett av 20. november til skoleball, og husk å melde deg på før 6.november! Nye mennesker har begynt på ny skole, og det er mange ukjente ansikter for alle. For noen er dette det aller første ballet, og for andre blir det det siste. For jentene er det viktig å finne kjole i god tid, og for 10. klasse er det ekstra viktig hvis man skal bestille en kjole fra nett.

Det begynner 18.30 for tiende klasse, 19.30 for niende/åttende og slutter felles for alle 23.30

Her er noen gode forslag til nettsider der du kan finne kjoler:

Det er også mulighet til å finne flere butikker med fine ballkjoler på Strømmen storsenter, blant annet Lace, be Young og mange andre, men vær sikker på at du finner kjolen du ønsker deg. Bruk også muligheten når det er åpent bruktsalg av kjoler på danserommet på Østersund ungdomsskole. Dette bruktsalget har foregått noen år, og det har fungert veldig bra. Bruktsalget er 15. oktober klokka 11.45 i midttimen. Her er det da mulighet for å kjøpe, selge og bytte kjoler. Man trenger ikke ta med kontanter samme dag, for det må man avtale med den som eier kjolen. Hvis du vil selge en kjole, kan du ta den med og henge den på en kleshenger i danserommet. Du må også skrive ned informasjon på en lapp og henge den på kjolen.

Møt opp på ballet og meld deg på i god tid, husk tidsfristen!