Fullmånevandring

Søndag 24.januar kl. 18.00 inviterer vi til Fullmånevandring igjen. Vi starter på Stasjonstranda, hvor det blir salg av fakler, så går vi ned til Besøkssenteret våtmark Nordre Øyeren. På veien vil vi møte på musikk, dans, is-kunst og til og med spilling på is-instrumenter.

fullmånevandring2

Her er et bilde fra Stasjonstranda i fjor, hvor veterankorpset spilte før vi gikk. I fjor var det mellom 100 og 150 stk som var med og gikk, vi håper det kommer like mange i år!

Besøkssenteret våtmark Nordre Øyeren har åpent fra kl. 18 -20, og selger pølser, vaffel, varm drikke ++.
Vi tror det kommer til å bli veldig stemningsfullt.

Vi oppfordrer alle barn til å ta med seg egne lyslykter, da dette er litt mer barnevennlig.

Det kan være lykter de har laget selv, eller allerede har hjemme, og det blir like stemningsfullt med led-lys som levende lys.

Fullmånevandring
24. januar kl. 18.00
Besøkssenteret våtmark Nordre Øyeren har åpent kl. 18.00-20.00.

I samarbeid med: Fet Røde Kors, Fet kunstforening, Fet skolekorps, Fet kirkekor og Fet kulturskole.