Forelsket?

mm

Når du er forelsket og møter personen du er forelsket i, begynner det å krible i magen.

Det kan kjennes som om du er i himmelen.

Hvis du har en tapt kjærlighet så kan du fort bli gal. Når man ser han/henne så kan man rødme.

Når noen elsker hverandre veldig høyt kan det hende at det kommer et nytt menneske til verden. Verdensrekorden i kyssing var i 50 timer, 25 minutter og 1 sekund!!

Når man er forelsket kan det føles som om hjerte slår 1000 slag i sekundet. Hjertet forbindes med kjærlighet.

kk

De fleste jenter forelsker seg i gutter og omvendt. Hjernen velger hvem du forelsker deg i, uten at du er klar over det.

Ofte når du er forelsket kjenner du igjen personen over alt.

Det er en ganske stor forskjell fra barn til voksen forelskelse, men noe som er likt er at det er fantastisk. Når du er forelsket føles det som om du svever og du klarer ikke tenke på noe annet.

Roger er læreren vår i dette prosjektet og han har vært forelsket mange ganger:
– Første gang jeg kan huske å ha vært forelsket, var i læreren min i 1.klasse. Hun var mindre enn den høyeste jenta og var bare helt nydelig. Jeg greide nesten ikke prate når hun spurte meg om noe og rødmet og stammet hver gang. Heldigvis fikk vi ny lærer i 2.klasse J

Den neste, store kjærligheten var nok Irene.  Hun kom fra Finnmark til Vestby da vi gikk i 5.trinn og vi ble kjærester i 6. trinn. Det varte i 9 måneder og vi rakk å ta kysserekorden på fritidsklubben det året.

Jeg heter Pernille, og jeg har vært kjæreste med mannen min siden jeg var 15 år. Vi møttes en sommer på ferieøya vår Nakholemen, og ble forelsket med en gang. Forelskelse er verdens beste følelse!!!

Jeg heter Anita og husker den første kjæresten min på barneskolen. Han het Tommy. Vi dro på tivoli sammen, jeg ble invitert på vafler hjemme hos ham. Venninnen min var kjæreste med kameraten hans. Det var en spennende tid.

DA HAR VI FUNNET UT LITT OM ROGER, PERNILLE OG ANITA

hh